Om vårt företag

Vi är experter på mobilitet och utveckling av programvara för mobila tillämpningar och webb. Våra utvecklare, programmerare och konsulter har varit med och tagit fram över 50 appar och massor av mobila lösningar, alltifrån det som syns, själva appen, till integration mot olika typer av back-end och servrar och kommunikationen däremellan. Agil systemutveckling är vårt arbetssätt och vi tar ett helhetsansvar från strategi, prototyp, design, programmering, testning, validering och hosting. Vi hjälper även kunder med support och underhåll. På så sätt kan vi leva upp till de förväntningar som både våra kunder och vi själva ställer och säkerställa en kostnadseffektiv lösning med leverans inom överenskommen tid.

Malvacom

Vi hjälper också gärna till i projekt som behöver förstärkas upp eller inte riktigt kommit i mål. Våra konsulter är några av Sveriges bästa och de har hög och bred kompetens och lång erfarenhet av utveckling inom tex telekomindustrin, databas/backend med en mobilapp eller webblösning.

Malvacom

Vi erbjuder också tjänster som server hosting samt övervakning och underhåll av kritiska affärssystem.

På senare tid har vi också genomfört ett antal projekt inom områdena IoT/M2M (Internet of Things, Machine to Machine) och positionerings-tjänster med hjälp av nya tekniker som t.ex iBeacon, SenionLab och proximity-lösningar.

Vi finns representerade i Karlskrona och Malmö men hela norden är vårt arbetsfält. I Karlskrona finns vår utvecklingsavdelning i huvudsak, och i Malmö har vi försäljning och projektledning och om det behövs även utveckling.

Vid större projekt tar vi in extra resurser från vårt breda kontaktnät i både Sverige och utomlands. Allt för att du som kund ska få rätt kompetens till bästa pris.

Kontakta oss!


I normala fall återkommer vi till dig inom 24 timmar